Roliga dörrmattor

När det gäller dörrmattor har många vant sig vid att dessa brukar vara ganska trista, till och med något man inte ens märker av när man går hem till folk. Men så behöver det inte vara!
Idag finns det nämligen mängder med roligare varianter av dessa mattor att få tag på, en del med fina bilder, en del med humoristiska budskap och så vidare. Det finns med andra ord egentligen ingen anledning att skaffa en trist, tråkig dörrmatta. Istället gör man ett betydligt roligare och mer minnesvärt intryck på sina besökare genom att lägga lite tid på att hitta roliga dörrmattor, och sedan välja sin favorit av dem.

Men hur hittar man egentligen roliga dörrmattor om man aldrig haft en sådan tidigare? Här kommer några tips:

Leta på nätet
Nätet är nämligen en guldgruva när det gäller allt lite mer ovanligt, och roliga dörrmattor är inget undantag. Om du redan vet hurdan du vill att din roliga dörrmatta ska vara, kan du skriva i några beskrivande ord för denna i en sökmotor, som t.ex. Google, för att hitta något lämpligt, annars kan du helt enkelt söka efter “roliga dörrmattor” i en sökmotor för att hitta nätbutiker som säljer dessa.

Några svenska nätbutiker som brukar ha roliga dörrmattor i sitt sortiment är annars:
Roliga prylar, som är kända för att leverera mycket snabbt, och tar 49 kronor i fraktavgift, oavsett hur mycket du beställer för.
Coolstuff, som också tar 49 kronor i frakt, och som erbjuder hela 90 dagars öppet köp om du inte skulle vara nöjd med de produkter du får hem. Har även långa garantier på produkterna.

Oavsett vad du är ute efter, är i regel nätet en bra utgångspunkt, eftersom nätbutiker för det första brukar ha ett större utbud av produkter, vilket gör det lättare att hitta ovanligare modeller, och för det andra brukar priserna i nätbutiker vara riktigt bra, då nätbutiker ofta har låga omkostnader, vilket lyckligtvis även märks på de priser som nätbutikerna håller ut mot kund.

Besök inredningsbutiker
Många inredningsbutiker med bra sortiment brukar också ta in en del roliga dörrmattor. Dock brukar inte sortimentet i de flesta inredningsbutiker vara lika bra som i nätbutikerna. Men beroende på hur bra inredningsbutiker det finns på din ort kan detta vara värt ett försök.

Besök varuhus
Varuhus som Bauhaus, Lagerhaus och liknande kan också ha en del roliga dörrmattor i sina sortiment då och då. Köper man en dörrmatta i dessa varuhus får man dock räkna med att risken finns för att andra man känner också kan ha skaffat samma matta.

Rekommenderat:

Om oss

Dörrmattor.com är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter presenteras här.